Finn din plass i naturen
Sov Godt Ute
Om oss

Om oss

Om Sov Godt Ute

Sov Godt Ute er en virksomhet som vil at flere mennesker skal få gode naturopplevelser, uten at naturen må lide. 

Gode opplevelser i naturen gjør at du blir glad i den og dermed tar du bedre vare på den. På sovgodtute.no finner du plasser til telt og hengekøye. Vi gjør så godt vi kan for å finne fantastiske plasser i nærheten av der du bor, og i områder som både tåler og tillater bruk. 

Du finner oss også på Facebook og Instagram hvor vi deler nyttige tips og ressurser som hjelper deg til en god natt ute.

Historien

Sov Godt Ute startet med at en småbarnsfar skulle ut på telttur for n’te gang under koronapandemien våren 2020. Det var det man gjorde den gangen; dro på tur. Når de faste plassene var ferdig utforsket, var det behov for å finne stadig nye steder hvor det var fint å sove ute. Men hvordan skulle vi finne dem?

Samtidig satt to kartentusiaster et annet sted i landet og jobbet frem en unik måte å finne teltplasser på. Ved hjelp av avansert kartteknologi og kunstig intelligens utviklet de en modell som finner fine teltplasser – helt “automagisk”.

Ved en tilfeldighet fant kartentusiastene og småbarnsfaren hverandre, og sammen med rådgivere og GIS-eksperter lanserte de Sov Godt Ute. Nå kan alle som ville starte turen på sovgodtute.no og finne sin plass i naturen.

Kontakt

Sov Godt Ute AS
Sødal Terrasse 48 B
4630 Kristiansand

post@sovgodtute.no
Tlf. 954 94 857
Org.nr. 931 450 301