Finn din plass i naturen
Sov Godt Ute
For medlemmer

For medlemmer

Her er medlemsbeviset ditt:På denne siden finner du oppdaterte tilbud og fordeler for deg som er registrert medlem. Vi jobber stadig med å få på plass flere gode fordeler så sjekk gjerne denne siden med jevne mellomrom for å se hvilke tilbud som gjelder til enhver tid.

Kjenner du noen vi bør ta kontakt med – eller sitter du selv på et godt tilbud til våre medlemmer? Ta kontakt på post@sovgodtute.no!

10% avslag ved kjøp av hengekøyer og annet utstyr i nettbutikken til hengekøyeprodusenten Ticket to the Moon.
Bruk koden TTTM-Sovgodt når du handler.

15% rabatt på alt turutstyr mot fremvisning av medlemsbevis hos Intersport Søgne.

Happy Hikers er en familiebedrift med lidenskap for det enkle friluftslivet og uteglede. Som medlem får du 15% rabatt på kjøp i nettbutikken. Bruk koden XPKUHTG3

20% rabatt på Turkokeboka Et Ute og 15% (på allerede rabattert pris) på Utenetter i nettbutikken til Fri Flyt og utemagasinet.no. Bruk rabattkodene friflytetute2022 (Et Ute) og friflytutenetter2022 (Utenetter).

Som medlem får du 20% rabatt på unike bilder av illustratør Egil Øysteinson Tveit i hans nettbutikk. Se mer på hjemmesiden eller hos @egillustrerer på instagram. Rabattkode SGU20. Ved å bruke linken til nettbutikken over trekkes rabatten automatisk fra i kassen.

Medlemmer hos Sov Godt Ute mottar et eget nyhetsbrev med informasjon og inspirasjon.