Sov godt ute
Community

Community

Registrer deg hos Sov Godt Ute og få tilgang til inspirerende nyhetsbrev, gode avtaler og nyttige ressurser for å få en god natt i naturen. Det er gratis å sove ute og det koster heller ingenting å registrere seg hos oss. Rabattkoder blir gjort tilgjengelig etter fullført registrering.

10% avslag ved kjøp av hengekøyer og annet utstyr i nettbutikken til hengekøyeprodusenten Ticket to the Moon.

15% rabatt på alt turutstyr hos Intersport Søgne mot fremvisning av medlemsbevis.

Med miljøvennlige smokker fra Skogen Baby kan du la minsten sove ute med god samvittighet. Som medlem får du 20% rabatt på kjøp i nettbutikken.

Happy Hikers er en familiebedrift med lidenskap for det enkle friluftslivet og uteglede. Som medlem får du 15% rabatt på kjøp i nettbutikken.

Medlemmer hos Sov Godt Ute får rabatt på relevante bøker i nettbutikken til Fri Flyt og utemagasinet.no

Som medlem får du 20% rabatt på unike bilder av illustratør Egil Øysteinson Tveit i hans nettbutikk. Se mer på hjemmesiden eller hos @egillustrerer på instagram.

Medlemmer hos Sov Godt Ute mottar et eget nyhetsbrev med informasjon og inspirasjon.

Sov Godt Ute er en registrert forening med organisasjonsnummer 927 712 881. Registrerte medlemmer regnes som støttemedlemmer til foreningen og kan når som helst avregistrere seg og derved si opp sitt støttemedlemskap ved å sende en e-post til post@sovgodtute.no. Det er fullstendig gratis og uforpliktende å være støttemedlem i foreningen.