Sov godt ute
Bli utesover

Bli utesover

Hva er en utesover?

En utesover synes det er fint å sove ute i naturen. En utesover vil også ta vare på naturen slik at det kan fortsette å være fint å sove ute. Utesovere som registrerer seg hos Sov Godt Ute får tilgang til mye god inspirasjon, gode avtaler og nyttige ressurser for å få en god natt i naturen. Det er gratis å sove ute og det koster heller ingenting å registrere seg som utesover hos Sov Godt Ute.

Sov Godt Ute er en registrert forening med organisasjonsnummer 927 712 881. Registrerte utesovere regnes som støttemedlemmer til foreningen og kan når som helst avregistrere seg og derved si opp sitt støttemedlemskap ved å sende en e-post til post@sovgodtute.no. Det er fullstendig gratis og uforpliktende å være støttemedlem i foreningen.Bli utesover og få medlemsfordeler – det er gratis

Vi jobber med å få på plass flere gode fordeler for registrerte utesovere. Kjenner du noen vi bør ta kontakt med – eller sitter du selv på et godt tilbud til utesovere? Ta kontakt på post@sovgodtute.no!

Registrerte utesovere hos Sov Godt Ute mottar et eget nyhetsbrev med informasjon og inspirasjon. Som utesover kan du foreslå nye plasser til kartet og du kan lagre dine favorittplasser.

Våre samarbeidspartnere

Hos Intersport Søgne får registrerte utesovere hos Sov Godt Ute 15% rabatt på alt turutstyr mot fremvisning av medlemsbevis.

Skogen Baby er et svensk selskap som lager miljøvennlige smokker til de minste. Med smokkene fra Skogen Baby kan du la minsten sove ute med god samvittighet. Medlemmer hos Sov Godt Ute får 20% rabatt på kjøp i nettbutikken (rabattkode blir gjort tilgjengelig for medlemmer).

Utesovere hos Sov Godt Ute får rabatt på relevante bøker i nettbutikken til Fri Flyt og utemagasinet.no (rabattkode blir gjort tilgjengelig for medlemmer).